Okulumuz Hakkında

Katranlı Şehit Ragıp Köse İlkokulu
KATRANLI MAH. KATRANLI KÜME EVLERİ NO 3 TEKMAN / ERZURUM
5052087133
5052087133
https://katranlisrkilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İstiyoruz ki; - Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Tekman Katranlı Şehit Ragıp Köse İlkokulu´nda bulunmaktan gurur duysun. - Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. - Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. - Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi En İyi olmak için çalışacaktır.

MİSYON

İnanıyoruz ki; Biz okulumuzun başarısını arttırmak için işbirliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz. Biz güler yüzlü, yetenekli,enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Öğrenciler de bizim kadar doğru karar verebilirler, bilimsel ve laik olmak, çağdaş olmanın gereğidir. Akılcı, bilimci, çağdaş ve özgür gençler yaratıcılıklarıyla Yarının Türkiye´sini kuracaklardır.

BAŞARILAR

Öğretmen :6
Öğrenci :56
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :882
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30- 13.50

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Soba ve kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine uzaklık : 163 km İlçe merkezine uzaklık : 12 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün tam olarak hangi tarihte kurulduğu ile ilgili bir bilgi olmamakla beraber çok eski bir köy olduğu bilinmektedir… İlk kurluşunda 12 hane olarak kurulmuştur. Daha sonra çoğalmış olup köyden taşınanlar hariç şuan 83 hane olmuştur.Başta Erzurum, Bursa ve İstanbul olmak üzere yaklaşık 200-250 hanesi köyden şehre göç etmişlerdir.Sadece yazın köylerini ziyarete gelmektedirler. Köyün adı:Köyün adı petrol ürünlerinden biri olan katrandan gelmektedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Tübitak 4006 / eTwinning